Файл:На Гончарівському полігоні відбувся етап тактичних навчань зведеної танкової роти з бойовою стрільбою (29006077553).jpg

Оригинален файл(1200 × 800 пиксела, големина на файла: 204 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Емблемата на Общомедия Този файл е от Общомедия и може да се използва от други проекти.

Следва информация за файла, достъпна през оригиналната му описателна страница.

Резюме

Описание

На Гончарівському полігоні відбувся етап тактичних навчань зведеної танкової роти з бойовою стрільбою в ході якого воїни-танкісти застосовували сучасні методики ведення вогню: танкову карусель, ведення вогню із укриття, виконання флангової стрільби та «штани».

На танках Т-64 танкісти 14 окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗС України і «чорні берети» зі складу 36 окремої бригади морської піхоти ВМС ЗС України та на танках Т-80 — танкісти 80 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ виконували завдання в обороні та наступі. Задачі виконувались на тлі обстановки, що була максимально наближена до бойової, із залученням сил та засобів розвідки та ураження в єдиній системі централізованого бойового управління із застосуванням підрозділів ракетних військ і артилерії, авіації та безпілотних авіаційних комплексів.

Виконуючий обов’язки начальника управління бойової підготовки командування Сухопутних військ ЗС України полковник Олександр Шлюєв детально інформував присутніх щодо особливостей сучасних методів ведення вогню.

Танкова карусель — це постійна зміна положення танку на місцевості в межах опорного пункту з метою забезпечення живучості та ускладнення противнику ведення прицільного вогню у відповідь. Даний вид стрільби, що успішно застосовувався при обороні Луганського та Донецького аеропортів, свідчить, що для успішного виконання бойового завдання вогневий вплив на противника повинен бути безперервний та постійний.

Ведення вогню із укриття дозволяє повністю маскувати бойову машину в глибоких окопах та за рахунок прихованого переміщення після здійснення пострілу забезпечувати її живучість.

Ефективне виконання навчально-бойових завдань способом «штани» забезпечується шляхом облаштування кількох вогневих позицій для кожного танку. Такий спосіб ведення вогню підвищує живучість військової техніки та унеможливлює ведення точного вогню противником.

Розповсюдження досвіду, який отримали танкісти в ході все армійського конкурсу, забезпечить досягнення визначеного рівня готовності підрозділів до виконання завдань за призначенням.

Автор фото: Андрій Потапенко
Дата
Източник На Гончарівському полігоні відбувся етап тактичних навчань зведеної танкової роти з бойовою стрільбою
Автор Ministry of Defense of Ukraine

Лицензиране

w:bg:Криейтив Комънс
признание на авторството споделяне на споделеното
Този файл се разпространява под генеричния лиценз Криейтив Комънс Признание — Споделяне на споделеното 2.0.
Можете свободно:
  • да споделяте – да копирате, разпространявате и излъчвате произведението
  • да ремиксирате – да адаптирате произведението
Съгласно следните условия:
  • признание на авторството – Трябва да посочите авторството, да добавите връзка към лиценза и да посочите дали са правени промени. Можете да направите това по всякакъв разумен начин, но не и по начин, оставящ впечатлението, че същият/същите подкрепят вас или използването по някакъв начин на творбата от вас.
  • споделяне на споделеното – В случай, че промените, видоизмените или използвайки като основа произведението, го надградите, то полученото производно произведение може да се разпространява само съгласно условията на същия или съвместим лиценз с оригиналния такъв.
This image was originally posted to Flickr by Ministry of Defense of Ukraine at https://flickr.com/photos/140624011@N02/29006077553. It was reviewed on 23 ноември 2016 by FlickreviewR and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-sa-2.0.

23 ноември 2016

Описания

Add a one-line explanation of what this file represents

Някаква стойност без обект в Уикиданни

copyright status английски

copyrighted английски

10 септември 2016

captured with английски

Nikon D5200 английски

История на файла

Избирането на дата/час ще покаже как е изглеждал файлът към онзи момент.

Дата/ЧасМиникартинкаРазмерПотребителКоментар
текуща16:21, 23 ноември 2016Миникартинка на версията към 16:21, 23 ноември 20161200 × 800 (204 КБ)NickTransferred from Flickr via Flickr2Commons

Следната страница използва следния файл:

Глобално използване на файл

Този файл се използва от следните други уикита:

  • Употреба в ru.wikipedia.org

Метаданни