Un Pokito de Rocanrol е третият албум на испанската певица Бебе. Издаден е на 6 февруари 2012 г.

Un Pokito de Rocanrol
Албум на Бебе
Записан6 февруари
Издаден2012
СтиловеРок, Поп
Пореден албум3
Езикиспански
Хронология на Бебе
Y.
(2009)
Un Pokito de Rocanrol
(2012)
Cambio de piel
(2015)

Списък на песнитеРедактиране

 1. ABC – 05:42
 2. Adiós – 03:45
 3. Me pintaré – 04:37
 4. Sabrás – 04:41
 5. Compra/Paga – 03:28
 6. Mi guapo – 05:01
 7. K.I.E.R.E.M.E. – 02:58
 8. Der pelo – 02:51
 9. Qué carajo – 03:20
 10. Tilín – 03:10
 11. Yo fumo – 03:24