Уикипедия:Заявки към администраторите/2013/02: Разлика между версии

Изтрито е съдържание Добавено е съдържание
Maleshkov (беседа | приноси)
Ред 24:
::: Не, нещо по-практично - стопирам редакторска война в статията. Не смятам повече да коментирам с вас действията си. --[[Потребител:Izvora|Izvora]] ([[Потребител беседа:Izvora|беседа]]) 19:14, 8 януари 2013 (UTC)
Spored men tova e v polza na ednata strana - Jingiby. Narochno pisha na latinica, zashtoto Jingiby dava bg kirilicni iztochnici na latinica. Ne e prijatno...
 
:::: Аз бих призовала колегата Jingiby да се включи със спокойно дискутиране в съответните страници (може би паралелните разговори е добре да се фокусират само върху беседата на статията). Без да мога да взема отношение по съдържанието, но смятам, че ако аргументацията по даден въпрос е "очевидна" за някого, значи той трябва да ''може'' да я артикулира по начин да стане очевидна и за всеки друг. :) А предубедеността към потребители, редактиращи под IP, често може и да е съвсем оправдана, но в случая ми се струва, че по-скоро пречи на конструктивния разговор за подобряването на статията. [[User:Spiritia|Спири]] [[User talk:Spiritia|··· - - - ···]] 19:33, 8 януари 2013 (UTC)
 
== Блокиране на 46.238.10.224 за вандализъм ==