Разлика между версии на „Национален военен университет“

м
90 редовни + 1 запасен подпоручик
м (53/26 август 1934/90)
м (90 редовни + 1 запасен подпоручик)
| 52. || 6 септември 1933 || 46 || Люлински
|-
| 53. || 26 август 1934 || 9091 || Орловски
|-
| 54. || 1935 || || Беломорски