Разлика между версии на „Арнолд фон Хюкесваген“

Нова страница: „{{Личност|аристократ | описание = граф на Хюкесваген | портрет = | портрет-описание = | в...“
(Нова страница: „{{Личност|аристократ | описание = граф на Хюкесваген | портрет = | портрет-описание = | в...“)
(Няма разлика)