Марио Станич (на хърв: Mario Stanić) е хърватски футболист.

Марио Станич
Mario Stanic.jpg
хърватски футболист
Лична информация
Роден 10 април, 1972
Сараево, Босна и Херцеговина
Марио Станич в Общомедия

Роден е на 10 април 1972 г. в Сараево, Босна и Херцеговина.

Играл е в: