Разлика между версии на „Ботевградска котловина“

Нова страница: '''Ботевгеадска котловина''' е котловина между планините Било, Мургаш и [[Р...
(Нова страница: '''Ботевгеадска котловина''' е котловина между планините Било, Мургаш и [[Р...)
(Няма разлика)